zaterdag 27 december 2014

Miss Sporty Pump Up Booster Furious Volume Mascara

Een mondvolle mascara, al zeg ik het zelf. Hallo iedereen, ik ben terug van weggeweest. Door de stress van school kwam ik er helemaal niet aan toe om te schrijven. Dus zal ik het goed proberen te maken door vaker te posten, en hopelijk ook met deze review.

‘’Visibly adds up to 9x volumes to lashes’’

Prachtige belofte Miss Sporty, nu maar hopen dat het ook zo is. De verpakking is lekker snoeperig en zit best fijn in de hand.

Het borsteltje is heel erg merkwaardig. Het is ovaal en plat. Aan de zijkanten en in het midden zitten korte (plastic) haartjes. Ze zitten op een rij, en die rijen zitten best wel ver van elkaar af. Het is best wel wennen als je gewend bent aan een rond borsteltje met zachte haartjes. Ik was iets te enthousiast en begon al heel erg hard en snel mijn wimpers te ‘kammen’ als het ware met het borsteltje. En toen, ja toen, kwam ik iets te dicht bij mijn wimperrand, auw dat deed echt heel erg pijn. De haartjes zijn zo stijf en hard. Het was eerder mijn fout dan die van de mascara maar toch.

Het borsteltje pakt de haren wel heel erg fijn. Hij separeert de wimpers goed en klontert nauwelijks. Een tweede laag kan ook prima. Mijn wimpers worden vrij lang, maar niet 9x zoveel zoals Miss Sporty zei. Het kan komen omdat mijn wimpers al van zichzelf best lang zijn. Maar wat de echt test is, is de houdbaarheid. Bij mij zie ik dan of de mascara echt een topper is als het lang blijft zitten. Na vier uur lang werken, keek ik er nog eens goed naar. En wauw, hij zat er nog (bijna) helemaal op. Natuurlijk was er wat weggesleten, maar niet zo erg als een paar andere mascara’s die ik in mijn bezit heb. Dit is geen waterproof versie, dus ik had ook niet erg hoge verwachtingen van, maar toch viel het heel erg mee.

Overall vind ik het een goeie basic mascara. Ik ben niet helemaal weg geblazen, maar het doet zijn werk best wel goed. Het is voor mij een 7/10 waard. Ik denk niet dat je opeens spinnenpoten van krijgt als je korte wimpers hebt, maar als je op zoek bent naar een vrij basic mascara is dit diegene die je nodig hebt.

Kisses,
Imane

(Sorry dat er geen foto’s van before and after tussen zitten, ik heb het meerdere malen geprobeerd. Maar tevergeefs, het lukte niet)

2 opmerkingen:

 1. Als ik dat zo lees (en ik weet dat miss sporty budget is) vind ik dit eigenlijk wel een goede eindscore! :)

  PS. Ik geef momenteel een pakket weg met verschillende webshops. Zin om mee te doen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is voor zo'n budget merk vrij basic en vrijwel gewoon goed te doen. Want ja, tuurlijk verwacht je geen eindresultaat zoals die van een luxer merk, en ik zal kijken :)x

   Verwijderen